Terjemahan nganggo WordPress

Cara paling apik kanggo nggawe situs WordPress sampeyan multibasa: sampurna kanggo situs web sing prasaja lan rumit. Kanthi bantuan terjemahan otomatis sing bisa direvisi kaya sing dikarepake.

Plugin terjemahan kanggo kabeh wong

Kanthi bantuan solusi kita, sampeyan bisa nerjemahake situs web WordPress menyang sawetara basa kanthi cepet. Iki ngidini sampeyan nambah lalu lintas data internasional, nggayuh pamirsa global lan mbukak pasar anyar: Tanpa mbutuhake biaya pangembangan utawa upaya pangopènan sing dhuwur. Solusi kita nawakake fungsi sing menarik kanggo para pamula lan ahli sing ora ana liya.

Gampang digunakake

Tuntunan persiyapan nggawa sampeyan menyang situs web multibasa sajrone 5 menit. Tanpa kawruh program utawa pangaturan kanggo tema sampeyan. Sawise nyiyapake, isi anyar bisa otomatis diterjemahake yen pengin: Lan sampeyan bisa musataken ing ngembangaken isi anyar.

SEO / kinerja dioptimalake

Nganggep kabeh sing perlu kanggo situs web multibahasa sing dioptimalake SEO sing apik: Apa terjemahan judhul, deskripsi meta, slug, tag hreflang, atribut dawa HTML: Google bakal seneng. Kita uga kompatibel karo plugin SEO utama.

Highly configurable

Kanggo kabeh ahli, kita nawakake fungsi kayata terjemahan XML/JSON, kabar e-mail, terjemahan e-mail/PDF, ekspor/impor ing pirang-pirang format file, adaptasi menyang macem-macem layanan terjemahan lan liya-liyane sing ora ana plugin liyane ing pasar. .

Fitur sing bakal menehi inspirasi

Kita mung siji-sijine solusi plugin sing nawakake terjemahan otomatis konten sing wis ana - kanthi mencet tombol. Kanggo saben owah-owahan isi, layanan kabar email otomatis bakal ngandhani kabeh owah-owahan sing wis digawe ing basa pribumi. Lan yen sampeyan pengin terjemahan direvisi dening agensi terjemahan profesional, sampeyan bisa ngekspor kabeh terjemahan otomatis ing macem-macem format lan ngimpor maneh kanthi mencet tombol.

    Dibandhingake karo plugin multibasa liyane

    Milih teknologi sing tepat iku penting kanggo biaya pangembangan siji-siji lan terus-terusan lan sukses proyek kasebut, utamane kanggo proyek web sing luwih gedhe. Solusi plug-in sing diadegake ing pasar duwe pendekatan teknis sing beda-beda lan kanthi alami duwe kaluwihan lan kekurangan. Solusi kita yakin karo macem-macem fitur lan nggabungake kaluwihan saka solusi plugin sing ana ing pasar WordPress.

      Gtbabel WPML Polylang TranslatePress MultilingualPress GTranslate
    Terjemahan otomatis    
    Translate kabeh kaca          
    Individual expandable          
    Konfigurasi dhuwur        
    Terjemahan JavaScript        
    Parameter URL          
    Panelusuran fungsional        
    Multiple basa sumber        
    Terjemahan HTML
    Terjemahan XML          
    Terjemahan JSON        
    Editor backend    
    Editor Frontend      
    Google API        
    Microsoft API          
    DeepL API      
    Layanan terjemahan individu          
    SEO loropaken  
    Dhukungan WooCommerce  
    Framework independen          
    Kacepetan        
    Manajemen terjemahan          
    Email Notifikasi          
    Email/PDF Terjemahan          
    Ekspor / Impor        
    Dhukungan MultiSite
    Domain individu          
    Hosting lokal    
    LP khusus negara      
    Biaya taunan saben conto (kira-kira) 149 € 49 € 99 € 139 € 99 € 335 €

    Kompatibel karo plugin, tema lan perpustakaan sampeyan

    Apa sampeyan nggarap JavaScript, rendering sisih server utawa nggunakake kit konstruksi? Pendekatan teknis saka solusi kita ndadékaké kanthi otomatis ndhukung macem-macem tema lan plugin khusus - tanpa pangaturan khusus kanggo kita utawa sampeyan. Kita uga nyoba lan ngoptimalake plugin khusus kanggo plugin lan tema sing paling umum lan njamin operasi sing optimal.

    Mulai nerjemahake situs web sampeyan saiki

    Apa agensi web, perusahaan pariwara, agensi terjemahan utawa pelanggan pungkasan: Kita duwe paket sing cocog kanggo kabeh skenario ing portofolio kita: Kanthi versi gratis nganti lisensi perusahaan individu, kabeh pilihan mbukak kanggo sampeyan - lan kanthi rega sing menarik banget. Pilih paket sing pas kanggo sampeyan lan laksanakake multibahasa sing komprehensif ing situs web sampeyan saiki.

    Download saiki
    Gratis
    • 2 basa
    • Nganyari gratis
    • Kanggo 1 situs web
    Gratis
    Download saiki
    Tuku saiki
    Per
    • 45 basa
    • Nganyari 1 taun
    • Dhukungan email
    • Asisten Terjemahan
    • Alat profesional
    • Ekspor / Impor
    • Izin
    • Kanggo 1 situs web
    € 149 saben taun
    Tuku saiki
    Takon saiki
    Perusahaan
    • Kabeh keuntungan PRO
    • Nganyari Unlimited
    • Dhukungan telpon
    • Persiyapan plugin
    • Fitur individu
    • Kanggo nomer situs web apa wae
    ing panyuwunan
    Takon saiki