Katentuan Pangginaan supados langkung Service

§ 1 wêdakakêna

  1.  Syarat lan katemtuan kita ditrapake kanggo kabeh layanan sing bakal diwenehake dening kita sesuai karo kontrak sing ditindakake antarane kita lan pelanggan.
  2.  Keabsahan syarat lan kahanan iki diwatesi kanggo hubungan kontrak karo perusahaan.
  3. Lingkup kegiatan kita asil saka kontrak rampung ing saben kasus.

§ 2 Penawaran lan kesimpulan kontrak

Pesenan pelanggan utawa penandatanganan kontrak nuduhake tawaran sing bisa ditampa sajrone rong minggu kanthi ngirim konfirmasi pesenan utawa salinan kontrak sing ditandatangani. Nawakake utawa usulan biaya sing digawe dening kita sadurunge ora naleni.

§ 3 Panêmbahan

  1.  Penerimaan layanan sing diwenehake dening kita ditindakake liwat deklarasi panriman sing kapisah kalebu protokol sing ana gandhengane.
  2.  Yen asil karya pancen cocog karo perjanjian, pelanggan kudu langsung nyatakake yen kita bakal nindakake karya. Ditampa bisa uga ora ditolak amarga penyimpangan sing ora pati penting. Yen acceptance dening customer ora njupuk Panggonan ing wektu, kita bakal nyetel deadline cukup kanggo ngirim pranyatan. Asil karya dianggep wis ditampa nalika kadaluwarsa yen pelanggan durung nemtokake kanthi nulis ing wektu iki alasan kanggo nolak ditampa utawa nggunakake karya utawa layanan sing digawe dening kita tanpa leladen lan kita wis nuding metu pinunjul saka iki. ing awal prilaku periode wis nuding metu.

§ 4 Rega lan syarat pembayaran

  1.  Remunerasi kanggo layanan sing digunakake dening pelanggan minangka asil saka kontrak, uga tanggal mbayar remunerasi.
  2.  Remunerasi kudu dibayar kanthi debit langsung. Invoice ditindakake kanthi layanan sing diwenehake. Cara pembayaran iki minangka basis penting kanggo pitungan rega lan mulane ora bisa dipisahake.
  3.  Yen customer ora mbayar, bunga tunggakan bakal dikenani biaya ing tingkat statutori (saiki sangang persentasi ndhuwur tingkat kapentingan dhasar).
  4.  Customer mung anduweni hak set-off yen counterclaims kang wis sah ditetepake, undisputed utawa wis dikenali dening kita. Pelanggan mung sah kanggo nggunakake hak retensi yen counterclaim kang adhedhasar hubungan kontrak padha.
  5. Kita duwe hak kanggo nyetel remunerasi miturut owah-owahan biaya sing wis kedadeyan. Pangaturan kasebut bisa ditindakake kaping pisanan rong taun sawise kontrak rampung.

§ 5 Kerjasama saka pelanggan

Pelanggan bakal kerja sama kanggo mbenerake konsep, teks lan materi pariwara sing wis dikembangake. Sawise koreksi dening pelanggan lan disetujoni, kita ora tanggung jawab maneh kanggo eksekusi pesenan sing salah.

§ 6 Duration saka Kontrak lan Mandap

Istilah kontrak disepakati kanthi individu; dheweke, wiwit karo tondo asto saka kontrak. Iki kanthi diam-diam ditambahi taun maneh yen ora dipungkasi dening salah sawijining pihak sing dikontrak kanthi surat sing didaftar paling ora telung sasi sadurunge kadaluwarsa.

§ 7 Tanggung jawab

  1. Tanggung jawab kita kanggo nglanggar kontrak lan nglanggar kontrak diwatesi kanggo maksud lan kelalaian gedhe. Iki ora ditrapake ing kasus ciloko kanggo urip, awak lan kesehatan saka customer, claims amarga nglanggar kewajiban cardinal, IE kewajiban sing njedhul saka alam kontrak lan nerbitake kang jeopardizes prestasi tujuan kontrak, uga panggantos saka Karusakan disebabake wektu tundha miturut § 286 BGB. Ing babagan iki, kita tanggung jawab kanggo saben tingkat kesalahan.
  2. Pengecualian tanggung jawab sing kasebut ing ndhuwur uga ditrapake kanggo nglanggar tugas sing rada culika dening agen wakil kita.
  3. Sejatine tanggung jawab kanggo kerusakan sing ora adhedhasar ciloko kanggo urip, anggota awak utawa kesehatan pelanggan ora dikecualekake amarga ora nggatekake, pratelan kasebut bakal dilarang miturut undang-undang sajrone setaun sawise tuntutan kasebut muncul.
  4. Jumlah tanggung jawab kita diwatesi kanggo karusakan sing bisa diramalake kanthi kontrak; diwatesi maksimal limang persen saka remunerasi sing disepakati (net).
  5. Yen customer nandhang karusakan amarga wektu tundha ing kinerja kang kita tanggung jawab, ganti rugi kudu tansah dibayar. Nanging, iki diwatesi mung siji persen saka remunerasi sing disepakati kanggo saben minggu tundha sing wis rampung; total, Nanging, ora luwih saka limang persen saka remunerasi sarujuk kanggo kabeh layanan. Wektu tundha mung kedadeyan yen kita gagal ngrampungake tenggat wektu sing disepakati kanggo panyedhiya layanan.
  6. Force majeure, serangan, kasekengan ing bagean kita liwat ora fault saka kita ngluwihi wektu kanggo nyedhiyani layanan dening duration saka alangan.
  7. Pelanggan bisa mundur saka kontrak yen kita wis standar karo penyediaan layanan lan wis nyetel wektu sih-rahmat sing cukup kanthi nulis kanthi deklarasi ekspres yen panrima layanan kasebut bakal ditolak sawise periode kasebut kadaluwarsa lan wektu tenggang (loro). minggu) ora bakal diamati. Pratelan liyane ora bisa ditegesake, tanpa prejudis marang tuntutan tanggung jawab liyane miturut § 7.

§ 8 Waranti

Sembarang claims babar pisan dening customer diwatesi kanggo rectification langsung. Yen gagal kaping pindho ing wektu sing cukup (rong minggu) utawa yen rectification ditolak, customer nduweni hak, ing pilihane, kanggo nuntut pengurangan sing cocog ing biaya utawa pembatalan kontrak.

§ 9 Watesan pratelan dhewe

Tuntutan kita kanggo mbayar remunerasi sing disepakati dadi statute-dilarang sawise limang taun, kanthi nyimpang saka § 195 BGB. Bagean 199 BGB ditrapake kanggo wiwitan periode watesan.

§ 10 Wujud wara-wara

Pranyatan lan kabar sing cocog karo hukum sing kudu dikirimake pelanggan marang kita utawa pihak katelu kudu ditulis.

§ 11 Panggonan Performance, Pilihan saka Hukum Panggonan Yurisdiksi

  1. Kajaba kasebut ing kontrak pangopènan, papan kinerja lan pembayaran minangka papan bisnis. Angger-angger hukum ing panggonan-panggonan yurisdiksi tetep ora kena pengaruh, kajaba ana prakara liya saka peraturan khusus paragraf 3.
  2. Hukum Republik Federal Jerman ditrapake khusus kanggo kontrak iki.
  3. Panggonan eksklusif yurisdiksi kanggo kontrak karo pedagang, entitas legal miturut hukum umum utawa dana khusus miturut hukum umum iku pengadilan tanggung jawab kanggo panggonan kita bisnis.

Bagean 12 Konflik Undhang-undhang

Yen pelanggan uga nggunakake syarat lan kahanan umum, kontrak kasebut rampung sanajan tanpa persetujuan babagan syarat lan kahanan umum. Kanthi mlebu kontrak iki, pelanggan kanthi tegas setuju manawa peraturan sing mung ana ing syarat-syarat umum lan kahanan sing digunakake dening kita dadi bagean saka kontrak kasebut.

Bagean 13 Larangan Penugasan

Pelanggan mung bisa nransfer hak lan kewajiban saka kontrak iki kanthi idin tinulis. Padha ditrapake kanggo assignment saka hak saka kontrak iki. Data sing wis dikenal ing konteks eksekusi kontrak lan hubungan bisnis karo pelanggan ing makna hukum perlindungan data disimpen lan diproses sacara eksklusif kanggo tujuan nglakokake kontrak, utamane kanggo pangolahan pesenan lan pelanggan. ngrawat. Kapentingan pelanggan dianggep kanthi bener, uga peraturan proteksi data.

§ 14 Klausa kapisah

Yen siji utawa luwih pranata dadi ora sah, validitas pranata sing isih ana ora kena kena pengaruh. Pihak sing dikontrak wajib ngganti klausa sing ora efektif karo klausa sing paling cedhak karo sing terakhir lan efektif.

§ 15 Umum

Pelanggan tanggung jawab kanggo netepi hukum kompetisi, hak cipta utawa hak properti liyane (contone, merek dagang utawa paten desain). Yen pratelan pihak katelu kasebut ditegesake marang kita, pelanggan bakal menehi ganti rugi marang kita saka kabeh klaim pihak katelu amarga bisa nglanggar hak yen kita sadurunge wis ngunggahake (kanthi nulis) keprihatinan babagan eksekusi pesenan kasebut. babagan pelanggaran hak kasebut wis ditindakake.

Wiwit 19 Agustus 2016