Hak mundur

Kepuasan sampeyan penting kanggo kita. Sampeyan duwe hak kanggo mbatalake tuku ing patbelas dina tanpa menehi alesan. Periode pembatalan yaiku patbelas dina saka dina sampeyan tuku produk. Kanggo nggunakake hak mundur, mangga isi formulir ing ngisor iki. Kanggo ngrampungake tenggat wektu pembatalan, cukup sampeyan ngirim komunikasi babagan ngleksanani hak pembatalan sadurunge periode pembatalan wis kadaluwarsa.

close2 media anyar GmbH
Auenstrasse 6
80469 München

Informasi pelanggan