Преводи со WordPress

Најдобар начин да ја направите вашата веб-страница на WordPress повеќејазична: совршена и за едноставни и за сложени веб-локации. Со помош на автоматизирани преводи кои можете да ги ревидирате како што сакате.

Приклучокот за превод за секого

Со помош на нашето решение, можете да ја преведете вашата веб-страница на WordPress на кој било број јазици за кратко време. Ова ви овозможува да го зголемите меѓународниот сообраќај на податоци, да допрете до глобалната публика и да отворите нови пазари: без високи трошоци за развој или напори за одржување. Нашето решение нуди атрактивни функции и за почетници и за експерти кои не се ни помалку ни повеќе.

Лесен за користење

Нашиот волшебник за поставување ве води до повеќејазичната веб-локација за 5 минути. Без програмско знаење или прилагодувања на вашата тема. Откако ќе се постави, новата содржина може автоматски да се преведува ако сакате: и можете да се концентрирате на развивање нова содржина.

Оптимизиран оптимизација/перформанси

Зема предвид сè што е потребно за добра, повеќејазична веб-локација оптимизирана за оптимизација: без разлика дали се работи за превод на насловот, мета опис, slugs, ознаки hreflang, долги HTML атрибути: Google ќе биде воодушевен. Ние сме исто така компатибилни со главните додатоци за оптимизација.

Високо конфигурирачки

За сите експерти нудиме функции како што се превод XML/JSON, известувања по е-пошта, преводи на е-пошта/PDF, извоз/увоз во многу формати на датотеки, прилагодување на различни преведувачки услуги и многу повеќе што ниту еден друг додаток на пазарот не го нуди .

Карактеристики кои ќе ве инспирираат

Ние сме единственото решение за приклучок што нуди автоматско превод на вашата постоечка содржина – со притискање на копче. За секоја промена на содржината, услугата за автоматско известување преку е-пошта ќе ве информира за сите промени што се направени на мајчиниот јазик. И ако сакате преводите да бидат ревидирани од професионална преведувачка агенција, можете да ги извезете сите автоматски преводи во различни формати и повторно да ги увезете со притискање на копче.

  Споредба со други повеќејазични приклучоци

  Изборот на вистинската технологија е од клучно значење за еднократните и тековните трошоци за развој и успехот на проектот, особено за поголемите веб-проекти. Утврдените plug-in решенија на пазарот имаат различни технички пристапи и природно имаат предности и недостатоци. Нашето решение убедува со голема разновидност на функции и ги комбинира предностите на постоечките решенија за приклучоци на пазарот на WordPress.

    Гтбабел WPML Полиланг TranslatePress ПовеќејазиченПрес GTranslate
  Автоматски преводи    
  Преведете ја целата страница          
  Поединечно може да се прошири          
  Висока конфигурабилност        
  Превод на JavaScript        
  Параметри на URL-то          
  Функционално пребарување        
  Повеќе изворни јазици        
  HTML превод
  XML превод          
  JSON превод        
  Заднински уредник    
  Уредник на Frontend      
  Google API        
  Microsoft API          
  DeepL API      
  Индивидуална услуга за преведување          
  Оптимизација пријателски  
  Поддршка на WooCommerce  
  Рамковно независна          
  Брзина        
  Управување со превод          
  Известувања по е-пошта          
  Превод на е-пошта/PDF          
  Извоз/Увоз        
  Поддршка за повеќе страници
  Индивидуални домени          
  Локален хостинг    
  ЛП специфични за земјата      
  Годишен трошок по примерок (прибл.) 149 € 49 € 99 € 139 € 99 € 335 €

  Компатибилен со вашите приклучоци, теми и библиотеки

  Дали работите многу со JavaScript, рендерирање од страна на серверот или користите конструктивен комплет? Техничкиот пристап на нашето решение води до автоматска поддршка на многу широк опсег на специјални теми и додатоци - без никакво посебно прилагодување од наша или ваша страна. Ние, исто така, го тестираме и оптимизираме приклучокот специјално за најчестите приклучоци и теми и обезбедуваме оптимална работа.

  Започнете да ја преведувате вашата веб-страница уште денес

  Без разлика дали е веб-агенција, рекламна компанија, преведувачка агенција или краен клиент: го имаме вистинскиот пакет за сите сценарија во нашето портфолио: со бесплатната верзија до лиценцата за индивидуално претпријатие, сите опции се отворени за вас - и по исклучително атрактивна цена. Изберете го вистинскиот пакет за вас и имплементирајте сеопфатна повеќејазичност на вашата веб-страница денес.

  Симни сега
  Бесплатно
  • 2 јазици
  • Бесплатни ажурирања
  • За 1 веб-локација
  Бесплатно
  Симни сега
  Купи сега
  Пер
  • 102 јазици
  • 1 година ажурирања
  • Поддршка за е-пошта
  • Преведувачки асистент
  • Професионални алатки
  • Извоз/Увоз
  • Дозволи
  • За 1 веб-локација
  149 евра годишно
  Купи сега
  Распрашајте се сега
  Претпријатие
  • Сите поволности на PRO
  • Неограничени ажурирања
  • Телефонска поддршка
  • Поставување на приклучокот
  • Индивидуални карактеристики
  • За кој било број на веб-локации
  на барање
  Распрашајте се сега