Përkthime me WordPress

Mënyra më e mirë për ta bërë faqen tuaj të WordPress shumëgjuhëshe: e përsosur për faqet e internetit të thjeshta dhe komplekse. Me ndihmën e përkthimeve të automatizuara që mund t'i rishikoni sipas dëshirës.

Shtojca e përkthimit për të gjithë

Me ndihmën e zgjidhjes sonë, ju mund të përktheni faqen tuaj të internetit të WordPress në çdo numër gjuhësh në asnjë kohë. Kjo ju lejon të rritni trafikun ndërkombëtar të të dhënave, të arrini audiencën globale dhe të hapni tregje të reja: Pa kryer kosto të larta zhvillimi ose përpjekje për mirëmbajtje. Zgjidhja jonë ofron funksione tërheqëse si për fillestarët ashtu edhe për ekspertët që nuk janë të pakalueshëm.

Lehtë për t'u përdorur

Magjistari ynë i konfigurimit ju çon në faqen e internetit shumëgjuhëshe në 5 minuta. Pa njohuri programimi ose rregullime në temën tuaj. Pasi të konfigurohet, përmbajtja e re mund të përkthehet automatikisht nëse dëshironi: Dhe mund të përqendroheni në zhvillimin e përmbajtjes së re.

SEO/performanca e optimizuar

Merr parasysh gjithçka që është e nevojshme për një uebsajt shumëgjuhësh të mirë, të optimizuar nga SEO: Qoftë përkthimi i titullit, përshkrimi meta, slugs, etiketat hreflang, atributet e gjata HTML: Google do të jetë i kënaqur. Ne jemi gjithashtu në përputhje me shtojcat kryesore të SEO.

Shumë i konfigurueshëm

Për të gjithë ekspertët, ne ofrojmë funksione të tilla si përkthim XML/JSON, njoftime me e-mail, përkthime me e-mail/PDF, eksport/import në shumë formate skedarësh, përshtatje me shërbime të ndryshme përkthimi dhe shumë më tepër që asnjë shtesë tjetër në treg nuk ofron. .

Karakteristikat që do t'ju frymëzojnë

Ne jemi e vetmja zgjidhje shtesë që ofron përkthim të automatizuar të përmbajtjes suaj ekzistuese – me shtypjen e një butoni. Për çdo ndryshim të përmbajtjes, shërbimi automatik i njoftimit me email do t'ju informojë për të gjitha ndryshimet që janë bërë në gjuhën amtare. Dhe nëse doni që përkthimet të rishikohen nga një agjenci profesionale përkthimi, mund t'i eksportoni të gjitha përkthimet automatike në formate të ndryshme dhe t'i importoni përsëri me prekjen e një butoni.

  Krahasimi me shtojcat e tjera shumëgjuhëshe

  Zgjedhja e teknologjisë së duhur është thelbësore për kostot e njëhershme dhe të vazhdueshme të zhvillimit dhe suksesin e projektit, veçanërisht për projektet më të mëdha në internet. Zgjidhjet e vendosura plug-in në treg kanë qasje të ndryshme teknike dhe natyrisht kanë avantazhe dhe disavantazhe. Zgjidhja jonë bind me një shumëllojshmëri të lartë karakteristikash dhe kombinon avantazhet e zgjidhjeve ekzistuese të shtojcave në tregun e WordPress.

    Gtbabel WPML Shumëgjuhësh TranslatePress Shtyp shumëgjuhësh GTranslate
  Përkthime automatike    
  Përkthejeni të gjithë faqen          
  Zgjerohet individualisht          
  Konfigurueshmëri e lartë        
  Përkthim JavaScript        
  Parametrat e URL-së          
  Kërkimi funksional        
  Gjuhë të shumta burimore        
  Përkthimi HTML
  Përkthimi XML          
  Përkthimi JSON        
  Redaktues i prapavijës    
  Redaktori i Frontend      
  API-të e Google        
  API-të e Microsoft          
  DeepL API      
  Shërbim përkthimi individual          
  SEO miqësore  
  Mbështetje WooCommerce  
  Korniza e pavarur          
  Shpejtësia        
  Menaxhimi i përkthimit          
  Njoftimet me email          
  Email/Përkthim PDF          
  Eksporti/Importi        
  Mbështetje MultiSite
  Domenet individuale          
  Pritja lokale    
  LP-të specifike për vendin      
  Kostoja vjetore për shembull (përafërsisht) 149 € 49 € 99 € 139 € 99 € 335 €

  E përputhshme me shtojcat, temat dhe bibliotekat tuaja

  A punoni shumë me JavaScript, paraqitje nga ana e serverit apo përdorni një komplet ndërtimi? Qasja teknike e zgjidhjes sonë çon në mbështetjen automatike të një game shumë të gjerë temash dhe shtojcash speciale - pa ndonjë rregullim të veçantë nga ana jonë ose nga ana juaj. Ne gjithashtu testojmë dhe optimizojmë shtesën në mënyrë specifike për shtojcat dhe temat më të zakonshme dhe sigurojmë funksionimin optimal.

  Filloni të përktheni faqen tuaj të internetit sot

  Qoftë agjenci ueb, kompani reklamash, agjenci përkthimi apo klient fundor: Ne kemi paketën e duhur për të gjithë skenarët në portofolin tonë: Me versionin falas deri në licencën e ndërmarrjes individuale, të gjitha opsionet janë të hapura për ju - dhe me një çmim jashtëzakonisht tërheqës. Zgjidhni paketën e duhur për ju dhe zbatoni shumëgjuhësinë gjithëpërfshirëse në faqen tuaj të internetit sot.

  Shkarko tani
  Falas
  • 2 gjuhë
  • Përditësime falas
  • Për 1 faqe interneti
  Falas
  Shkarko tani
  Bli tani
  Per
  • 102 gjuhë
  • Përditësimet për 1 vit
  • Mbështetje me email
  • Asistent përkthimi
  • Mjete profesionale
  • Eksporti/Importi
  • Lejet
  • Për 1 faqe interneti
  149 € në vit
  Bli tani
  Pyesni tani
  Ndërmarrje
  • Të gjitha përfitimet e PRO
  • Përditësime të pakufizuara
  • Mbështetje telefonike
  • Konfigurimi i shtojcave
  • Karakteristikat individuale
  • Për çdo numër faqesh interneti
  ne kerkese
  Pyesni tani