Tarjamahan nganggo WordPress

Cara anu pangsaéna pikeun ngajantenkeun situs WordPress anjeun multibasa: sampurna pikeun halaman wéb anu sederhana sareng kompleks. Kalayan bantosan tarjamahan otomatis anu anjeun tiasa ngarévisi sakumaha anu dipikahoyong.

Plugin tarjamahan pikeun sadayana

Kalayan bantosan solusi kami, anjeun tiasa narjamahkeun halaman wéb WordPress anjeun kana sababaraha basa dina waktos anu sanés. Ieu ngamungkinkeun anjeun ningkatkeun lalu lintas data internasional, ngahontal pamirsa global sareng muka pasar énggal: Tanpa ngaluarkeun biaya pangwangunan atanapi usaha pangropéa anu luhur. Solusi kami nawiskeun fungsi anu pikaresepeun pikeun pamula sareng ahli anu henteu aya duana.

Gampang dianggo

Wizard setelan kami mawa anjeun ka situs web multibasa dina 5 menit. Tanpa pangaweruh programming atawa pangaluyuan kana téma Anjeun. Sakali diatur, eusi anyar bisa otomatis ditarjamahkeun upami hoyong: Tur anjeun bisa konsentrasi dina ngamekarkeun eusi anyar.

SEO / kinerja dioptimalkeun

Pertimbangkeun sadayana anu dipikabutuh pikeun halaman wéb multibasa anu dioptimalkeun SEO anu saé: Naha éta tarjamahan judul, déskripsi meta, slugs, tag hreflang, atribut panjang HTML: Google bakal resep. Kami ogé cocog sareng plugins SEO utama.

Kacida configurable

Pikeun sadaya ahli, kami nawiskeun fungsi sapertos tarjamahan XML/JSON, bewara e-mail, tarjamahan e-mail/PDF, ékspor/impor dina seueur format file, adaptasi kana sababaraha jasa tarjamahan sareng seueur deui anu teu aya anu nawiskeun plugin sanés dina pasaran. .

Fitur anu bakal mere ilham anjeun

Kami mangrupikeun hiji-hijina solusi plugin anu nawiskeun tarjamahan otomatis tina eusi anjeun anu tos aya - ku ngadorong tombol. Pikeun unggal parobihan eusi, ladenan béwara email otomatis bakal nginpokeun ka anjeun ngeunaan sagala parobihan anu dilakukeun dina basa asli. Sareng upami anjeun hoyong tarjamahan dirévisi ku lembaga tarjamahan profésional, anjeun tiasa ngékspor sadaya tarjamahan otomatis dina sagala rupa format sareng ngimpor deui nalika pencét tombol.

    Ngabandingkeun sareng plugins multibasa anu sanés

    Milih téknologi anu pas penting pisan pikeun biaya pangwangunan hiji-off sareng lumangsung sareng kasuksésan proyék, khususna pikeun proyék wéb anu langkung ageung. Solusi plug-in anu didirikeun di pasar gaduh pendekatan téknis anu béda-béda sareng sacara alami gaduh kaunggulan sareng kalemahan. Solusi kami ngayakinkeun ku rupa-rupa fitur anu luhur sareng ngagabungkeun kaunggulan tina solusi plugin anu aya dina pasar WordPress.

      Gtbabel WPML Polylang TranslatePress MultilingualPress GTarjamah
    Tarjamahan otomatis    
    Tarjamahkeun sakabéh kaca          
    Individual expandable          
    Configurability tinggi        
    Tarjamahan JavaScript        
    Parameter URL          
    Pilarian fungsional        
    Sababaraha basa sumber        
    Tarjamahan HTML
    Tarjamahan XML          
    Tarjamahan JSON        
    Redaktur backend    
    Editor Frontend      
    API Google        
    Microsoft API          
    DeepL API      
    Jasa tarjamahan individu          
    SEO friendly  
    Rojongan WooCommerce  
    Kerangka mandiri          
    Laju        
    Manajemén tarjamah          
    Email Bewara          
    Surélék/PDF Tarjamahan          
    Ékspor / Impor        
    Rojongan MultiSite
    Domain individu          
    Hosting lokal    
    LPs husus nagara      
    Biaya taunan per conto (approx.) 149 € 49 € 99 € 139 € 99 € 335 €

    Cocog sareng plugins anjeun, téma sareng perpustakaan

    Naha anjeun damel pisan sareng JavaScript, rendering sisi server atanapi nganggo kit konstruksi? Pendekatan téknis pikeun solusi kami nyababkeun sacara otomatis ngadukung sajumlah ageung téma sareng plugins khusus - tanpa aya panyesuaian khusus pikeun kami atanapi anjeun. Kami ogé nguji sareng ngaoptimalkeun plugin khusus pikeun plugin sareng téma anu paling umum sareng mastikeun operasi anu optimal.

    Mimitian narjamahkeun halaman wéb anjeun ayeuna

    Naha agénsi wéb, perusahaan pariwara, agénsi tarjamahan atanapi palanggan tungtung: Kami ngagaduhan pakét anu pas pikeun sadaya skenario dina portopolio kami: Kalayan versi gratis dugi ka lisénsi perusahaan individu, sadaya pilihan dibuka pikeun anjeun - sareng dina harga anu pikaresepeun pisan. Pilih pakét anu pas pikeun anjeun sareng laksanakeun multibasa komprehensif dina halaman wéb anjeun ayeuna.

    Unduh ayeuna
    Gratis
    • 2 basa
    • Apdet bébas
    • Pikeun 1 situs web
    Gratis
    Unduh ayeuna
    Mésér ayeuna
    Per
    • 45 basa
    • 1 apdet taun
    • Pangrojong email
    • Asisten Tarjamahan
    • Parabot profésional
    • Ékspor / Impor
    • Idin
    • Pikeun 1 situs web
    € 149 taunan
    Mésér ayeuna
    Inquire ayeuna
    Pausahaan
    • Sadaya kauntungan PRO
    • Apdet Unlimited
    • Pangrojong telepon
    • Setelan plugin
    • Fitur individu
    • Pikeun sajumlah situs web
    dina pamundut
    Inquire ayeuna