Sidik

Numutkeun § 5 TMG

close2 média anyar GmbH
Auenstrasse 6
80469 Munich

Ngadaptar komérsial: HRB 227506
Pangadilan pendaptaran: Pangadilan District of Munich

Diwakilan ku:
Bu Nadine Budde
Bapak David Vielhuber

Kontak

Telepon: +49 (0) 89 21 540 01 40
Fax: +49 (0) 89 21 540 01 49
Surélék: hi@gtbabel.com

ID Pajak

Nomer idéntifikasi pajeg jualan nurutkeun § 27 a hukum pajeg jualan:
DE 307 642 726

Inpormasi ngeunaan asuransi indemnity profésional

Ngaran jeung domisili tina insurer:
exali AG
Franz-Kobinger-Strasse 9
86157 Augsburg

Wewengkon validitas asuransi:
Perlindungan asuransi di sakuliah dunya

Uni Éropa Settlement Sengketa

Komisi Éropa nyadiakeun platform pikeun resolusi sengketa online (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr/ .
Alamat e-mail urang tiasa dipendakan di luhur dina sidik.

Resolusi sengketa konsumen / dewan arbitrase universal

Kami henteu daék atanapi wajib pikeun ilubiung dina prosedur patempatan sengketa sateuacan dewan arbitrase konsumen.

Tanggung jawab pikeun eusi

Salaku panyadia ladenan, kami nanggungjawaban kanggo eusi urang sorangan dina kaca ieu numutkeun Bagéan 7, Ayat 1 tina Undang-Undang Telemedia Jerman (TMG). Numutkeun §§ 8 ka 10 TMG, kumaha oge, urang salaku panyadia ladenan teu wajib ngawas dikirimkeun atawa disimpen informasi pihak-katilu atawa pikeun nalungtik kaayaan nu nunjukkeun aktivitas ilegal.

Kawajiban pikeun ngahapus atanapi meungpeuk pamakean inpormasi numutkeun hukum umum tetep teu kapangaruhan. Sanajan kitu, liability dina hal ieu ngan mungkin ti titik dina waktu nu pangaweruh ngeunaan hiji ngalanggar husus hukum dipikawanoh. Pas urang sadar kana sagala palanggaran hukum, urang bakal ngahapus eusi ieu langsung.

Liability pikeun Tumbu

Panawaran kami ngandung tumbu ka situs wéb éksternal anu teu aya pangaruhna. Ku sabab kitu urang teu bisa nganggap liability wae pikeun eusi éksternal ieu. Panyadia atanapi operator halaman masing-masing sok tanggung jawab kana eusi halaman anu dikaitkeun. Kaca-kaca nu numbu dipariksa pikeun kamungkinan palanggaran hukum dina waktu numbu. Eusi ilegal teu dipikawanoh dina waktu linking.

Sanajan kitu, kontrol permanén tina eusi kaca numbu teu lumrah tanpa bukti kongkrit ngeunaan hiji ngalanggar. Pas urang sadar kana palanggaran hukum, urang bakal ngahapus tautan sapertos kitu langsung.

Hak cipta

Eusi jeung karya dina kaca ieu dijieun ku operator loka tunduk kana hukum hak cipta Jerman. Duplikasi, éditan, distribusi sareng sagala jinis eksploitasi di luar wates hak cipta ngabutuhkeun idin tinulis ti panulis atanapi panyipta masing-masing. Undeuran sareng salinan situs ieu ngan ukur diidinan pikeun panggunaan pribadi sareng non-komersial.

Sajauh eusi dina situs ieu henteu didamel ku operator, hak cipta pihak katilu diperhatoskeun. Khususna eusi pihak katilu ditandaan sapertos kitu. Upami anjeun ogé sadar kana palanggaran hak cipta, kami nyuhunkeun anjeun nginpokeun ka kami sasuai. Pas urang sadar kana palanggaran hukum, urang bakal langsung ngahapus eusi sapertos kitu.